Săli evenimente

Bine ați venit

Sala mare

Are o capacitate de 250 de persoane. Ulterior, aceasta a fost extinsă printr-o terasă. Este ideală pentru nunţi frumoase, fourchette, sărbători corporative şi alte evenimente grandioase.

Are un design complet nou, de un rafinament subtil, dar integrând elemente tradiţionale stilului aristocrat. Spatioasă şi dotată, sala mare a restaurantului Plovdiv e ferită de zgomotul oraşului şi va oferă discreţia dorită. Hol spaţios, scări impresionante, candelabre, spaţiu pentru dans, dar şi loc special amenajat pentru întâlnirea oaspeţilor.

Sala mică

Are o capacitate de 100 de persoane. Cu intrare separată şi acces la terasă. Un cadru elegant, rafinat, unde detaliile fac diferenţa. Este un loc prietenos, conceput special pentru organizarea nunţilor, cumătriilor, aniversărilor, balurilor de absolvire etc.

Sala fourchette

Este amenajată cu mobilă moale, unde puteţi savura cu plăcere cafeaua/ ceaiul cu bunătăţi (dulciuri, fructe, prăjituri). Lângă sala de Fourchette este amenajată o cameră confortabilă, pentru mire și mireasă. Alături de noi, cu siguranţă, sărbătoarea Dvs va fi una specială şi memorabilă.

Camera mirilor

Pentru un plus de relaxare, mirii au la dispoziţie o cameră doar pentru ei. Spaţioasă şi dotată, această cameră vă pune la dispoziţie tot confortul necesar pentru un plus de respiro în timpul nunţii.

Terasă

Restaurantul Plovdiv are o terasă spaţioasă, eleganta, dotată cu bar.